Tjejer + text

Låt alla barn vara med och skapa nya minnen!

Genom att sälja Ravelli sortiment kan ungdomarna tjäna pengar och därmed få möjlighet att åka på skolresa, cuper, träningsläger. Drömmarna är många och Ravelli ser till att de uppfylls.

tjäna

Vad tjänar man?

Mer till lag/klass-kassan! Med oss tjänar ni alltid 5 kr extra, för alla sålda paket, så fort ni har sålt 150 paket.
– 150 paket sålda + 750kr extra
– 200 paket sålda + 1.000kr extra (fri frakt)
– 250 paket sålda + 1.250kr extra
– 300 paket sålda + 1.500kr extra

---------

100 kr paket = 28 kr per sålt paket
150 kr paket = 38 kr per sålt paket
200 kr paket = 55 kr per sålt paket
250 kr paket = 60 kr per sålt paket

sporttvätt

ETT "RENT" TILLSKOTT I KLUBBKASSAN

Sälj tvättmedel med klubbens märke och design!

Alla vill tvätta med favoritföreningens tvättmedel! Ett enkelt sätt för ert lag att tjäna pengar. Tvättmedlet som är bäst på funktions- och träningsplagg. Tar bort dålig lukt och ger lång hållbarhet till plaggen. .

Bruka Sporttvätt säljs i 1 liters flaskor.
Rek. Försäljningspris: 149:-/liter

Exempel:
Minsta beställning, 1 hel pall = 480 flaskor.
Er vinst, 60:-/flaska
Total vinst: 28 800:-

previous arrow
next arrow

Tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen!

När ni säljer våra kvalitetsprodukter kan ni tjäna upp till 62 kronor per paket. Dessutom har vi ett stegraket där ni tjänar 5 kr extra, för alla sålda paket, så fort ni har sålt 150 paket.

Grundvinst:
100 kr paket = 28 kr per sålt paket
150 kr paket = 38 kr per sålt paket
200 kr paket = 55 kr per sålt paket
250 kr paket = 60 kr per sålt paket

Extra vinst efter 150 sålda paket:
150 paket sålda + 750kr extra
200 paket sålda + 1.000kr extra (fri frakt)
250 paket sålda + 1.250kr extra
300 paket sålda + 1.500kr extra

Vår katalog

Höstens katalog är här! Klicka här för att gå in och kika.

Sälj tvättmedel med klubbens märke och design!

Alla vill tvätta med favoritföreningens tvättmedel! Ett enkelt sätt för ert lag att tjäna pengar. Tvättmedlet som är bäst på funktions- och träningsplagg. Tar bort dålig lukt och ger lång hållbarhet till plaggen. .

Bruka Sporttvätt säljs i 1 liters flaskor.
Rek. Försäljningspris: 149:-/liter

Exempel:
Minsta beställning, 1 hel pall = 480 flaskor.
Er vinst, 60:-/flaska
Total vinst: 28 800:-

1

Anmäl ert intresse

Kontaktpersonen skickar in en intresseanmälan för klassen, laget eller föreningen på ravelli.se. Kontaktpersonen uppger sin e-postadress och telefonnummer. Och om hela föreningen skall registrera sig, behövs även föreningens organisationsnummer. Viktigt att säljperioden anges. Vi rekommenderar 3-5 veckors försäljning.

2

Provpaket anländer

Provpaket med kataloger och eventuellt visningsprover anländer till kontaktpersonen som i sin tur fördelar försäljningsmaterialet till sina säljare. Kontaktpersonen skickar även registreringslänken (som kontaktpersonen hittar i lagets säljportal) så att säljarna kan registrera sig i sin egna säljportal. I säljarens säljportal finns säljarens webbshopslänk som säljaren delar med alla de känner.

3

Försäljning startar

Släkt, vänner, bekanta och arbetskamrater kontaktas. Kataloger placeras på lämpliga ställen såsom arbetsplatser, skolor. OBS! Jätteviktigt att säljaren delar länken till sin unika webbshop till alla de känner. Använd sociala medier, e-mail, SMS. Tänk på att dina kunder kan betala via Klarna och få leverans hem via närmaste servicepoint. Ravelli sköter allt från betalning via Klarna och direktleverans från vårt lager till kundens närmaste servicepoint.

Prisvärda kvalitetsprodukter!

Ravellis sortiment är enkelt att sälja och hela säljprocessen kan skötas digitalt via webbportaler och egna webbshoppar. Sortimentet är brett, kvaliteten är hög och devisen ”någonting för alla” är vårt motto.

När du har ett sortiment som är efterfrågat, blir det så mycket roligare och enklare att sälja och tjäna pengar. Klassen, laget eller föreningen kan känna sig säkra på att tjäna bra med pengar på att sälja Ravelli. Tänk på att en hel del av produkterna är tillverkade i Sverige och att sortimentet är noggrant utvalt med hög kvalitet.

Ravelli är det enklaste, smidigaste och mest strukturerade jag har sålt. Och då har jag provat att sälja det mesta.

Jättebra att alla har egna sammanställningar för varje kund, att det går att skriva ut sammanställningar på varje säljare, att det lätt går att maila alla säljare och att hela leveransen stämde, bra snabb support av personalen på Ravelli. De som vill kan betala direkt och att de kan få direktleverans om de vill – verkligen toppen!

Eva Bergman från Bollstanäs SK
Klassresa med Ravelli, tjäna pengar till klassen

Beställ gratis varuprov

Gratis varupaket!

Fyll i formuläret nedan, så skickar vi dig ett varuprov, där du kan känna, klämma och se den höga kvaliteten på våra produkter. Du får dessutom en produktkatalog som du kan titta i. Tänk på att alla produkter inte är presenterade i katalogen. Sortimentet i webbshoppen är bredare och där finns ännu mer produkter att sälja.

Jag godkänner avtalsvillkoren med Ravelli AB. Jag samtycker även till att Ravelli AB sparar mina personuppgifter för internt bruk. Dessa sparas och används i enighet med vår integritetspolicy. Jag godkänner även att Ravelli AB kontaktar mig via e-post och telefon.

Tack

Tack för din förfrågan, vi återkommer så fort vi kan.

Populära och lättsålda produkter

Men´s Funktion T-shirt Olivgrön/Grafitgrå 2-pack.

Men´s Funktion T-shirt 2-pack Tränings T-shirt i snabbtorkande funktionsmaterial, Dry performance. Diskret logo. Paket 1 st olivgrön, 1 st grafitgrå. Material: 100% polyester.

Hipster 4-pack 1 svart, 1 vit, 1 puderrosa, 1 gammelrosa.

Hipster 4-pack Klassisk damhipster. Mycket hög kvalitet och bra passform, med en tunn, diskret resår. 1 svart, 1 vit, 1 puderrosa, 1 gammelrosa Material: 95% bomull, 5% elastan

Boxer 3-pack Grön, blå, svart.

Herrboxer kalsong i kammad bomull med mycket hög kvalitet och bra passform. Längre ben. Mjuk och bekväm resår där logotypen går ton i ton. 3-pack Grön, blå, svart Material: 95% bomull, 5 % elastan.

Bäddlinnen Medaljong vit/beige 2 delar.

Bäddlinnen Medaljong 1st 150x210 cm 1st 50x60 cm. Vit/beige i 2 delar. 100% bomull.

Ravelli Sportväska

Ravelli Sportväska. Förstärkt och vadderad med kraftigt material i botten. Förstärkt handtag. Extra bärhandtag på kortsida. Avtagbar axelrem. Liten innerficka. Strl. 30x20x50cm

Ravelli Herrbälte

Herrbälte i flätat resårband av viskos/ polyester med läderdetaljer, slipat silverspänne (nickelfritt). Bältet finns i 6 olika färger och 3 olika längder. Tillverkat i Sverige Gnosjö Skärpfabrik.

Facebook

Följ oss gärna på Facebook för att få uppdateringar om de senaste nyheterna, vara med på tävlingar och få inspiration till klassresor, träningsresor eller andra äventyr.

Instagram

Följ gärna oss på Instagram för att se de senaste nyheterna, grupper som säljer och deras roliga resor eller vara med i tävlingar som ger dig fina priser.