SKRÄDDARSYDDA KLASS-/FÖRENINGSRESOR

 

Förälder, elev eller lärare, adept eller tränare, vart går er klass/föreningsresa? Efter många års erfarenhet och över 5000 arrangerade klass- och föreningsresor så känner vi oss säkra på att vi med säkerhet kan stå upp för att vi erbjuder den allra bästa klass- och föreningsresan. Givetvis har vi tagit fram färdiga paket anpassat till upplevelse, tidsplan och pris men vi skräddarsyr även efter era önskemål om så önskas.

Alla våra paket, standard som skräddarsydda, håller vi till “all inclusive”. Det innebär att ni tillsammans med er klass-/förenings-resebokare tar fram ert perfekta paket och sedan ser vi till att alla aktiviteter, boende och måltider blir bokade.  Vi vet att klass- och föreningsresor är otroligt viktiga, därför strävar vi alltid efter att er upplevelse hos oss ska vara i VÄRLDSKLASS.

Läs mer om klassäventyret här.

Travel & More Norden AB

”Travel & More Norden AB erbjuder över 30 olika skolreseäventyr där ”allt” ingår: spännande aktiviteter, mäktiga naturupplevelser, kost, logi och transporter.
Har Ni egna önskemål lyssnar vi och skräddarsyr ett program för just Er klass. Med 20 års erfarenhet och tusentals nöjda skolklasser vet vi vad en bra skolresa ska innehålla.  Att åka på skolresa är något alldeles speciellt. Vänskapsband knyts, laganda stärks och livsminnen skapas.
Målsättningen är att alla ska hitta just sin drömskolresa.”

Välkommen till vår hemsida: skolreseaventyr.se