SAMARBETSPARTNERS

Effektiv försäljning och ekonomihantering med Digitala Lagkassan!

Digitala Lagkassan är en användarvänlig plattform för lag och föreningar som vill effektivisera sin ekonomihantering. Det är enkelt att komma i gång med Digitala Lagkassans helhetslösning som ger en säker, smidig och transparent hantering av era lagkassor.

Med Digitala Lagkassan kan din förening eller idrottslag enkelt sälja produkter och ta betalt genom en specialanpassad QR-kod. Det tar bara några sekunder att generera en QR-kod för försäljningen och ni kan också hålla koll på hur mycket varje spelare har sålt.

Några av anledningarna till att använda Digitala Lagkassan:

  • Helhetslösning för föreningar och lag
  • Minimerar administration och sparar tid
  • Följ Skatteverkets lagkrav
  • Full insyn i lagkassorna i realtid
  • Hantering via skyddat klientmedelskonto
  • Smarta funktioner – till exempel QR-koder till försäljningsaktiviteter
Digitala Lagkassan

Boosta betygen med professionell läxhjälp!

Att klara av skolan är lättare när man inte gör det på egen hand. Det kan vara användbart att ta hjälp av vänner, föräldrar, eller storasyskon. Ofta finns det emellertid stor nytta av ett nytt perspektiv och skräddarsydd läxhjälp för den enskilda eleven.

Studybuddy är Sveriges största läxhjälpsföretag, och erbjuder professionell hjälp av drivna och högpresterande elever. Vare sig det gäller allmän hjälp med läxor och studieteknik, slutspurten för att höja betygen inför gymnasium eller högskola, eller kanske hjälp inför högskoleprovet, kan Studybuddy vara till hjälp.

Studybuddy erbjuder hjälp inom 49 olika ämnen, inte minst är mattehjälp populärt.

Det är enkelt att komma igång:

  1. Lämna en intresseanmälan som besvaras inom ett dygn och få rådgivning
  2. Studybuddy ordnar en personlig matchning med en studiecoach
  3. Kontakta studiecoachen och kom igång med läxhjälpen!

Undervisningen sker när det passar eleven och i dem ämnen denne behöver hjälp i. Nivån anpassas så att eleven hela tiden lär sig samtidigt som det går att hänga med. Ofta kan direkta frågor till en studiecoach, som tar sig tiden att förklara och visa specifikt för eleven, ge insikter som inte förmedlas lika väl i klassrummet. Utifrån elevens önskemål på kompetens och karaktär handplockas en studiecoach av Studybuddy.

För dig som söker ett kul och flexibelt jobb utanför studierna

För dig som går på gymnasiet eller högskola är Studybuddy även en bra arbetsmöjlighet som går att kombinera med studierna. Beroende på vilka elever du tar dig an styr du över när och hur mycket du arbetar.

Att arbeta som Studybuddy är meriterande och kunskapsutvecklande, och många upplever det som ett kul och meningsfullt sätt att hjälpa andra. Det ser bra ut på ditt CV, och som studiecoach får du dessutom chansen att skapa nya kontakter och utveckla ditt professionella nätverk.

Studybuddy.se

TOPPS MATCH ATTAX

Nu får alla i laget/klassen ett paket TOPPS MATCH ATTAX Euro2024 när man statar en säljomgång!

TOPPS MATCH ATTAX är de ultimata samlarkorten för alla fotbollsfans! Med MATCH ATTAX kan du samla på de mest ikoniska fotbollsspelarna och tävla mot andra.

Besök deras hemsida här!

TOPPS MATCH ATTAX

TRAVEL & MORE NORDEN AB

”Travel & More Norden AB erbjuder över 30 olika skolreseäventyr där ”allt” ingår: spännande aktiviteter, mäktiga naturupplevelser, kost, logi och transporter.

Har Ni egna önskemål lyssnar vi och skräddarsyr ett program för just Er klass. Med 20 års erfarenhet och tusentals nöjda skolklasser vet vi vad en bra skolresa ska innehålla.  Att åka på skolresa är något alldeles speciellt. Vänskapsband knyts, laganda stärks och livsminnen skapas.
Målsättningen är att alla ska hitta just sin drömskolresa.”

skolreseaventyr.se

MENTAL TRÄNING MED MOTIVATED MINDS

Mental träning är en viktig del i din utveckling som spelare och individ. Företaget Motivated Minds har digitala träningsprogram i mental träning för idrottande ungdomar.

Syftet med träningsprogrammen är att bygga upp den mentala styrkan hos dig som spelare, så att du mår bra och presterar bättre. Den mentala träningen gör du på egen hand, en kort stund varje dag, och kan komplettera både organiserad lagträning och individuell teknikträning på ett genomtänkt och strukturerat sätt.

Motivated Minds