Tips för att lyckas

Att sälja är ett lagarbete. Sätt ett gemensamt mål, bestäm er för att lyckas och peppa varandra inför det som ska uträttas. För de utåtriktade är det lätt att bli säljare. Deras jobb är också att stötta och motivera de blyga – tipsa om kunder, uppmuntra och motivera. Folk i grannskapet, släkt, vänner och bekanta – folk som känner dig är lätta att sälja till. Och framgång ger självförtroende. Du är bara en knapptryckning ifrån att tjäna pengar till laget! Här läser du om andra som har lyckats!

Behöver du hjälp eller har du några frågor?

Klassresa med Ravelli, tjäna pengar till klassen

Webb shop - Det nya enklare sättet att sälja

Tänk Din, klubben eller klassens egna webb shopar gör det ännu smidigare och enklare att nå era mål att du har egen webb shop där alla i hela Sverige kan handla av just dig. Ravelli sköter affären och föreningen/laget eller klassen tjänar pengarna. Ingen paket eller pengahantering allt går på automatik. Dela er webb shopslänk på Facebook, Instagram, Messenger och e-mail. Era kunder lägger in sina beställningar via webb shop och ni ser hur beställningarna trillar in. Supersmidigt! Naturligtvis får ni fortfarande kataloger och beställningslistor om ni vill. Dela din webb shopslänk och se hur smidigt det är för er att tjäna pengar!

Som kontaktperson får du en en klar bild över hur det går för er försäljning – hur många paket som har sålts, vilka av dina säljare som registrerat sig, antal paket varje säljare har sålt. Allt är supertransparent. Kontaktpersonen har järnkoll på allt som rör försäljningen.

Är ni sugna på att tjäna pengar till laget/klassen/föreningen genom att sälja vårt breda sortiment med allt från underkläder, strumpor till hemtextil och skärp? Då är ni bara en knapptryckning ifrån! Klicka på länken nedanför så är ni igång inom någon dag!

https://www.ravelli.se/registrera/

Kunderna är nära!

Folk i grannskapet, släkt, vänner och bekanta – folk som känner dig är lätta att sälja till. Och framgång ger självförtroende.

Din klubb/lag eller klass är ett hjärta som klappar. Låt omgivningen känna pulsen. Berätta på Facebook och Instagram, twittra och messa: ”Jag jobbar för mitt lag och säljer Ravelli – ett varumärke som bara säljs av oss och med kvalitetsprodukter. Ett sortimentet där det finns någonting för alla!”