Tjäna pengar till laget

ALLTID FRI FRAKT!
Hos RAVELLI får alla vara med och sälja, både den lilla klassen och den stora föreningen.
Fri frakt på alla gemensamma beställningar!

Hos Ravelli kan ni enkelt komma igång med att tjäna pengar till laget. Gör som många andra lag redan har gjort starta en försäljning med Ravelli. Snittförtjänsten för en försäljning är drygt 10.000 kr. Ta chansen och tjäna bra med pengar så att alla kan följa med på resor träningsläger eller cuper. Sälj märkesvaror som ingen butik kan erbjuda. Sedan 2014 har vi delat ut 65 miljoner i förtjänst till er som säljer våra produkter – fyll i en intresseanmälan och kom igång direkt!

Ni binder er inte till att börja sälja genom att skicka in denna intresseanmälan.

Tänk på att du som administratör måste vara minst 18 år.


Läs om hur ni kan tjäna pengar till föreningen

Behöver du hjälp eller har du några frågor?Tack

Tack för din förfrågan, vi återkommer så fort vi kan.

Tjäna pengar till lagkassan

Barnen är framtiden och Ravelli ser till att alla får vara med. Tack vare en stor förtjänst av försäljningen går tillbaka till alla lag/föreningar och klasser som säljer.

Kollektionen består av funktionella, snygga kvalitets produkter allt från underkläder, strumpor, träningskläder samt hemtextil. Vi finns i Småland närmare bestämt mitt i ”Gnosjöandans” hemtrakter.

Alltid när du säljer med Ravelli

  • Färdigsorterad leverans per säljare (från 70 sålda paket)
  • Personliga webbshopar för alla säljare.
  • Minst 5 kr extra för alla paket vid 150 paket sålda.
  • Fri frakt vid 200 paket.
  • Personlig säljsupport.
  • Inga risker eller säljkrav.
  • 1 års garanti.

Förtjänst per paket till laget

Paket med Ravelli logo och 250 kr på sidan, med 60 kr i en bubbla ovanför.
100 kr paket ger 28 kr.
Paket med Ravelli logo och 250 kr på sidan, med 60 kr i en bubbla ovanför.
150 kr paket ger 38 kr.
Paket med Ravelli logo och 250 kr på sidan, med 60 kr i en bubbla ovanför.
200 kr paket ger 55 kr.
Paket med Ravelli logo och 250 kr på sidan, med 60 kr i en bubbla ovanför.
250 kr paket ger 60 kr.

Frågor & svar

När ni registrerat ert lag, antingen här på sidan eller genom kontakta oss 0370-82600, kan ni komma igång inom några dagar. Ni behöver utse en kontaktperson (måste vara minst 18 år).

Nej här finns det obegränsade möjligheter att tjäna pengar till ert lag. Vi har haft lag som har sålt över 800 paket och tjänat drygt 60 000 kronor under en säljomgång.

Du registrerar dig och ditt lag här på vår hemsida eller ta kontakt med oss på Ravelli via info@ravelli.se eller 0370-82600.

Ja det kan man. Multiplicera antal paket gånger förtjänsten/paket, som är antingen 60 kr/55 kr/28 kr. Allt handlar om vilken produkt du säljer ur vårt sortiment.

Exempel:
10 paket gånger 28 (100 kr/paket) = 280 kr är er förtjänst.
10 paket gånger 55 (200 kr/paket) =550 kr är er förtjänst.
10 paket gånger 60 (250 kr/paket) = 600 kr är er förtjänst.

Vi rekommenderar att lagen säljer under 3-5 veckor men det går att förlänga sin säljomgång vid behov.

Vi som har lyckats

Villa Lidköping BK har sålt Ravelli under 6 års tid och har sålt total 9200 paket och tjänat drygt 600 000 kronor.

Villa Lidköping BK
Jonas Jonasson

Skövde har sålt Ravellis produkter i 2 år och sålt 3800 paket och tjänat drygt 390 000 kronor.

Skövde KIK
Stefan

Hossmo BK har sålt Ravellis produkter i 3 år och sålt 6300 paket och tjänat drygt 400 000 kronor.

Hossmo BK
Hanna Wansland

Madesjö IF har totalt sålt 1850 paket och tjänat drygt 110 000 kronor.

Madesjö IF
Caroline Sundin

Hermansby IF har sålt våra produkter i 4 år och har sålt 5900 paket och tjänat 390 000 kronor. De är en så kallad "helkund" då de även har ett avtal med Enenda som är leverantör av deras sportkläder.

Hermansby IF
Andreas Averyby

Slätta SK har sålt 5100 paket på 2 år och fick efter första säljomgångens fina försäljning ett besök av bröderna Ravelli.

Slätta SK
Sara Wermelin

Påbörja er lagförsäljning


Börja vid målet

Behöver ni pengar till att åka med laget på cup, träningsläger? När ni säljer Ravelli kvalitetsprodukter, så är ni snart i hamn. Vårt koncept för laget eller föreningen att tjäna pengar har genom åren visat sig vara super enkelt och med en bra intjäning. Vi har hjälpt många lag och föreningar har tjänat riktigt bra med pengar. Vi har sedan 2014 delat ut 55,0 milj. genom att lagen eller föreningen sålt vårt omtyckta och lättsålda sortiment. Med oss kan ni smidigt börja tjäna pengar till laget.

Så här mycket tjänar vi

Varje paket kostar 200 kronor och ni tjänar 55 kronor per paket.

Hur många vill hjälpa till?
Antal paket per person

Stegen för att börja tjäna pengar till laget

Registrera ert lag

Kontaktpersonen registrerar laget på ravelli.se. Kontaktpersonen uppger sin e-post och telefonnummer.

1
2

Efter registrering

Ravelli skickar ett e-mail med bekräftelse till kontaktpersonen att registreringen är mottagen. Efter att Ravelli har godkänt registreringen skickas det ytterligare ett e-mail, med inloggningsuppgifter (lösenord/användarnamn) till kontaktpersonens administrationssida. Registreringslänken till säljarna kommer också att finnas i e-mailet.

Inloggning webb

Kontaktpersonen skickar ut registreringslänken till alla som skall sälja i laget/klassen. Säljaren går in via länken och registrerar sig, därefter får säljaren ett e-mail med alla sina uppgifter (lösenord/användarnamn).

Därefter kan säljaren lägga in sina beställningar på 2 olika sätt:

1,skriv in allt manuellt på ditt beställningsformulär.

2, Alla säljare har även en egen unik webbshop, som de hittar i sin webb portal när de har loggat in.

3
4

Försäljningsmaterial anländer

Kataloger,  eventuella visningsprover anländer till kontaktpersonen, som i sin tur fördelar försäljningsmaterialet till sina säljare.

Försäljning startar

Besök bokas, telefon och sociala medier används. Släkt, vänner, bekanta och arbetskamrater besöks. Informera om att alla paket kostar mellan 100 – 250 kr och mallen 28- 60 kr går till er som säljer. Kataloger placeras på lämpliga ställen såsom arbetsplatser, skolor, fritidsanläggningar. Och tänk på att dela din unika webb shop med alla som du känner. Där kan alla i hela Sverige lägga order och även få leverans direkt hem till närmsta servicepoint. Hjälp kunden att välja rätt storlek med hjälp av storleksguiden som finns i katalogen eller på hemsidan.

5
6

Försäljning pågår / order skrivs

Försäljningen pågår ca 3-5 veckor. Alla säljarna lägger in order i sin web portal och i sin webb shop kontinuerligt. Då ser administratören hur mycket ni har sålt och kan på så sätt se till att alla i laget eller klassen är med och säljer.

Order läggs på webb portalen

Några dagar innan säljomgången är över, påminner kontaktpersonen säljarna via e-mail, telefon eller personligt möte att de skyndsamt överför sina order från det manuella beställningsformuläret eller registrera sina order till sin egna webbportal. Kontaktpersonen får även ett påminnelse e-mail från Ravelli att det 1 vecka kvar av säljomgången.

Kontaktpersonen avslutar säljomgången, när alla säljarna har sålt färdigt, genom att trycka på den gröna rektangulära knappen i webbportalen; ”Avsluta säljomgång”.

7
8

Leverans av produkter från Ravelli lager

Ravelli levererar de beställda varorna fördelade/sorterade per säljare från 70 sålda paket. Vid försäljning av 200 paket är frakten alltid gratis. Leverans sker ca. 10 dagar från order läggning. Fraktkostnaderna nedan gäller per frakttillfälle och är priser exkl. moms. Fraktkostnaden beror på vart i landet leveransen sker.

ANTAL PAKET KOSTNAD
1-29 paket 65 kr
30-59 paket 150 kr
60-149 paket 350 kr
150 – 200 paket 550 kr

 

Beställda produkter och faktura anländer

Beställda produkter samt faktura anländer till kontaktpersonen eller till den leveransadress som bestäms. Paketen sorteras per säljare från 70 paket.

9
10

Leverans till slutkund

Alla säljare delar ut paketen till sina kunder och tar betalt, mallen 100 – 250 kr/paket.

Betalning av fakturan

Varje paket kostar mallen 100 till 250 kr/paket. Ravelli skickar en faktura på beloppet minus provisionen (ex 200 kr paket = 145kr på fakturan) och ni behåller alltid mellanskillnaden 55 kr/paket. Betalningstid på fakturan är 20 dagar. Tänk på att kontaktpersonen kan skriva ut ett Excel ark på sin säljarsida, där alla säljare, antal paket och hur mycket varje säljare skall betala till kontaktpersonen finns.

11
12

NI ÄR I MÅL!

Nu har ni nått i era mål – cupen eller träningslägret är betalt och ni är på väg! Det uppsatta målet är nått och ni är på väg tillsammans mot den minnesvärda upplevelsen som ni har längtat efter.

Stöd ditt lag: Tjäna pengar till laget med Ravellis produkter

Att tjäna pengar till sitt lag kräver lite kreativitet och ansträngning, men med rätt strategi och ett bra lagarbete kan det vara en framgångsrik inkomstkälla som hjälper laget att nå sina mål. Att tjäna pengar till laget kan hjälpa till att finansiera utrustning, resor och tränare, utveckla lagets färdigheter samt stödja lokala evenemang och välgörenhetsändamål. Oavsett vad ert mål är kan vi hjälpa er att nå dit.

Smidig webbshop och kvalitetsprodukter

Ravelli.se är en onlinetjänst där vi erbjuder ett brett utbud av produkter till försäljning för att hjälpa er, organisationer och lag att samla in pengar. Genom att samarbeta med oss får laget tillgång till försäljningsplattformen samt produkterna och därmed en möjlighet att tjäna pengar till laget.

För att använda webbshopen och tjäna pengar till ditt lag, behöver ni först registrera er på hemsidan. Därefter ska ni välja vilka produkter som passar just eran målgrupp och börja sälja dessa till intresserade människor i er omgivning. När du väljer produkter att sälja, kan du bestämma din försäljningsstrategi och marknadsföra ditt försäljningsinitiativ. Du kan använda sociala medier, mailutskick eller annonsering för att nå ut till så många potentiella kunder som möjligt.

Vi erbjuder också stöd och rådgivning under hela försäljningsprocessen. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post för att få hjälp och råd om hur du kan maximera försäljningen och samla in så mycket pengar som möjligt. Genom att använda Ravelli.se som din försäljningsplattform, kan du ge ditt lag en möjlighet att samla in pengar på ett enkelt och effektivt sätt. Detta kan hjälpa laget att finansiera sina aktiviteter, köpa nya utrustningar eller delta i tävlingar.

Tips på hur man kan tjäna pengar till laget

För att lyckas med sin försäljning finns det några enkla tips som kan vara bra att ta till sig och ha i åtanke när man ska börja tjäna pengar till laget.

• Skapa en plan – Innan du börjar tjäna pengar till laget är det viktigt att skapa en plan. Bestäm vilka mål ni har och hur mycket pengar som behövs för att nå dem. Skapa en budget och bestäm hur ni ska fördela pengarna. Detta kan hjälpa till att undvika slöseri och se till att pengarna används på ett effektivt sätt.

• Engagera hela laget – Alla i laget bör vara involverade i att tjäna pengar, inte bara ledarna eller de som är mest intresserade. Genom att engagera alla i processen kommer ni att ha fler idéer och kunna dela upp arbetsbördan. Detta kan också hjälpa till att öka sammanhållningen inom laget.

• Sälj bra och populära produkter – Väljer du populära och kvalitativa produkter kommer det vara enklare för er att sälja. Därför har vi på Ravelli tagit fram ett sortiment med produkter som stämmer in på just dessa kriterier. Samt att vi har valt att enbart erbjuda vårt sortiment via denna sorters försäljning och därför kan man inte köpa produkterna i vanliga butiker eller webbshoppar.

Genom att ha en plan, engagera hela laget och tänka utanför boxen kommer ni att ha större chans att lyckas med att tjäna pengar till laget. Vill ni veta mer? Då kan ni kontakta oss så berättar vi vad nästa steg är.