Tjäna pengar till föreningen

ALLTID FRI FRAKT!
Hos RAVELLI får alla vara med och sälja, både den lilla klassen och den stora föreningen.
Fri frakt på alla gemensamma beställningar!

Klart ni vill tjäna pengar till föreningen! Ni kan sköta allt via digitala webb shopar – superenkelt – Ravelli gör jobbet och föreningen tjänar pengarna. Det finns föreningar som har sålt drygt 4.500 paket och tjänat 350.000 kr.

Kollektionen består även av svensktillverkade produkter och vi har något som passar alla – från barn till mor och farföräldrar.

Skicka in en intresseanmälan nu så är ni igång och tjänar pengar till föreningen på direkten.

Ni binder er inte till att börja sälja genom att skicka in denna intresseanmälan.


Läs om hur ni kan tjäna pengar till klassen!

Behöver du hjälp eller har du några frågor?Tack

Tack för din förfrågan, vi återkommer så fort vi kan.

När ni vill tjäna pengar till föreningen

Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att börja tjäna pengar till föreningen.

Barnen är framtiden och Ravelli ser till att alla får vara med. Tack vare en stor förtjänst av försäljningen går tillbaka till alla lag/föreningar och klasser som säljer.

Kollektionen består av funktionella, snygga kvalitets produkter allt från underkläder, strumpor, träningskläder samt hemtextil.

Vi finns i Småland närmare bestämt mitt i ”Gnosjöandans” hemtrakter.

Alltid när du säljer med Ravelli

  • Färdigsorterad leverans per säljare och grupp
  • Personliga webbshopar för alla säljare.
  • Minst 5 kr extra för alla paket vid 150 paket sålda.
  • Fri frakt.
  • Personlig säljsupport.
  • Inga risker eller säljkrav.
  • 1 års garanti.

Bonusstegen

Frågor & Svar

När ni registrerat er förening, antingen här på sidan eller genom kontakta oss 0370-82600, kan ni komma igång inom några dagar. Ni behöver utse en kontaktperson (måste vara minst 18 år).

Nej här finns det obegränsade möjligheter att tjäna pengar till er förening.

Du registrerar dig och din förening här på vår hemsida eller ta kontakt med oss på Ravelli via info@ravelli.se eller 0370-82600.

Ja det kan man. Multiplicera antal paket gånger förtjänsten/paket, som är antingen 60 kr/55 kr/28 kr. Allt handlar om vilken produkt du säljer ur vårt sortiment.

Exempel:
10 paket gånger 28 (100 kr/paket) = 280 kr är er förtjänst.
10 paket gånger 55 (200 kr/paket) =550 kr är er förtjänst.
10 paket gånger 60 (250 kr/paket) = 600 kr är er förtjänst.

Vi rekommenderar en förening säljer under 3-5 veckor men det går att förlänga sin säljomgång vid behov.

Vi som har lyckats

Villa Lidköping BK har sålt Ravelli under 6 års tid och har sålt total 9200 paket och tjänat drygt 600 000 kronor.

Villa Lidköping BK
Jonas Jonasson

Skövde har sålt Ravellis produkter i 2 år och sålt 3800 paket och tjänat drygt 390 000 kronor.

Skövde KIK
Stefan

Hossmo BK har sålt Ravellis produkter i 3 år och sålt 6300 paket och tjänat drygt 400 000 kronor.

Hossmo BK
Hanna Wansland

Madesjö IF har totalt sålt 1850 paket och tjänat drygt 110 000 kronor.

Madesjö IF
Caroline Sundin

Hermansby IF har sålt våra produkter i 4 år och har sålt 5900 paket och tjänat 390 000 kronor. De är en så kallad "helkund" då de även har ett avtal med Enenda som är leverantör av deras sportkläder.

Hermansby IF
Andreas Averyby

Slätta SK har sålt 5100 paket på 2 år och fick efter första säljomgångens fina försäljning ett besök av bröderna Ravelli.

Slätta SK
Sara Wermelin

Påbörja er försäljning till föreningen


Börja vid målet

Vårt koncept för att tjäna pengar till föreningen har genom åren visat sig vara super enkelt och med en bra intjäning. Vi har hjälpt många lag och föreningar har tjänat riktigt bra med pengar. Vi har sedan 2014 delat ut 55,0 milj. genom att lagen eller föreningen sålt vårt omtyckta och lättsålda sortiment.

Så här mycket tjänar vi

Varje paket kostar 200 kronor och ni tjänar 55 kronor per paket.

Hur många vill hjälpa till?
Antal paket per person

Registrera er förening

Kontaktpersonen registrerar föreningen på ravelli.se. Kontaktpersonen uppger sin e-post och telefonnummer.

1
2

Efter registrering

Ravelli skickar ett e-mail med bekräftelse till kontaktpersonen att registreringen är mottagen. Efter att Ravelli har godkänt registreringen skickas det ytterligare ett e-mail, med inloggningsuppgifter (lösenord/användarnamn) till kontaktpersonens administrationssida. Registreringslänken till säljarna kommer också att finnas i e-mailet.

Inloggning webb

Kontaktpersonen skickar ut registreringslänken till alla som skall sälja i föreningen. Säljaren går in via länken och registrerar sig, därefter får säljaren ett e-mail med alla sina uppgifter (lösenord/användarnamn).

Därefter kan säljaren lägga in sina beställningar på 2 olika sätt: 1, skriv in allt manuellt på ditt beställningsformulär 2, Alla säljare har även en egen unik webbshop, som de hittar i sin webb portal när de har loggat in.

3
4

Försäljningsmaterial anländer

Kataloger,  eventuella visningsprover anländer till kontaktpersonen, som i sin tur fördelar försäljningsmaterialet till sina säljare.

Försäljning startar

Besök bokas, telefon och sociala medier används. Släkt, vänner, bekanta och arbetskamrater besöks. Informera om att alla paket kostar mellan 100 – 250 kr och mallen 28- 60 kr går till er som säljer. Kataloger placeras på lämpliga ställen såsom arbetsplatser, skolor, fritidsanläggningar. Och tänk på att dela din unika webb shop med alla som du känner. Där kan alla i hela Sverige lägga order och även få leverans direkt hem till närmsta servicepoint. Hjälp kunden att välja rätt storlek med hjälp av storleksguiden som finns i katalogen eller på hemsidan.

5
6

Försäljning pågår / order skrivs

Försäljningen pågår ca 3-5 veckor. Alla säljarna lägger in order i sin web portal och sin webb shop kontinuerligt. Då ser administratören hur mycket ni har sålt och kan på så sätt se till att alla i laget eller klassen är med och säljer.

Order läggs på webb portalen

Några dagar innan säljomgången är över, påminner kontaktpersonen säljarna via e-mail, telefon eller personligt möte att de skyndsamt överför sina order från det manuella beställningsformuläret eller registrera sina order till sin egna webbportal. Kontaktpersonen får även ett påminnelse e-mail från Ravelli att det 1 vecka kvar av säljomgången.

Kontaktpersonen avslutar säljomgången, när alla säljarna har sålt färdigt, genom att trycka på den gröna rektangulära knappen i webbportalen; ”Avsluta säljomgång”.

7
8

Leverans av produkter från Ravelli lager

Ravelli levererar alltid de beställda varorna fördelade/sorterade per säljare. När ni säljer hela föreningen är frakten alltid gratis. Leverans sker ca. 10 dagar från order läggning.

Beställda produkter och faktura anländer

Beställda produkter samt faktura anländer till kontaktpersonen eller till den leveransadress som bestäms. Paketen är alltid levererade/sorterade per/säljare.

9
10

Leverans till slutkund

Alla säljare delar ut paketen till sina kunder och tar betalt, mellan 100 till 250 kr/paket.

Betalning av fakturan

Varje paket kostar mallen 100 till 250 kr/paket. Ravelli skickar en faktura på beloppet minus provisionen (ex 200 kr paket = 145kr på fakturan) och ni behåller alltid mellanskillnaden 55 kr/paket. Betalningstid på fakturan är 30 dagar. Tänk på att kontaktpersonen kan skriva ut ett Excel ark på sin säljarsida, där alla säljare, antal paket och hur mycket varje säljare skall betala till kontaktpersonen finns.

11
12

NI ÄR I MÅL!

Nu har ni nått i era mål – resan är betalt och ni är på väg! Det uppsatta målet är nått och ni är på väg tillsammans mot den minnesvärda upplevelsen som ni har längtat efter.

Tjäna pengar till föreningen med Ravellis populära produkter

Att sälja produkter kan vara ett effektivt sätt att samla in pengar till sin förening. Men för att göra försäljningen så framgångsrik som möjligt är det viktigt att välja produkter som passar den målgrupp man planerar att sälja till. Fundera på vilka produkter som skulle kunna motivera dina potentiella kunder att köpa. Det ska vara enkelt att tjäna pengar till föreningen och med rätt strategi blir det ett lyckat resultat.

Därför är det viktigt att bestämma en försäljningsstrategi som passar er. Det finns många olika sätt att sälja produkter på, från traditionell dörr-till-dörr-försäljning till online försäljning. Utveckla en strategi som passar din förening och som kan hjälpa er att nå ut till potentiella kunder. Marknadsföring är också en viktig del av försäljningsprocessen. Tänk på hur ni kan marknadsföra era produkter på ett effektivt sätt och nå ut till så många kunder som möjligt. Hur ni gör bestämmer ni men man kan exempelvis använda sociala medier, reklamblad eller samarbeta med andra organisationer. Att sälja produkter för att samla in pengar till en förening kräver tid och ansträngning, men med rätt strategi och produkt kan det vara en framgångsrik inkomstkälla.

Tjäna pengar med hjälp av oss på Ravelli

För att hjälpa föreningen att tjäna pengar kan man samarbeta med oss på Ravelli. Vi är en onlinetjänst som erbjuder ett brett utbud av produkter till försäljning för att hjälpa föreningar och organisationer att samla in pengar. Genom att samarbeta med oss får föreningen tillgång till en försäljningsplattform och produkter och därmed en möjlighet att tjäna pengar.

För att komma i gång och börja tjäna pengar till föreningen behöver man först registrera sig på vår webbplats. Därefter kan man välja vilka produkter som passar föreningens målgrupp och börja sälja. I vårt sortiment erbjuder vi prisvärda kvalitetsprodukter som inte går att handla i en traditionell butik eller webbshop. Utan det är ett exklusivt sortiment som enbart säljs via föreningar och skolklasser som vill dryga ut sin kassa.

Brett sortiment

Genom att använda vår webbshop som försäljningsplattform kan man ge föreningen en möjlighet att samla in pengar på ett enkelt och effektivt sätt. Detta kan hjälpa föreningen att finansiera sina aktiviteter, köpa ny utrustning eller delta i tävlingar.

Sortimentet består bland annat av funktionskläder, väskor, ryggsäckar och accessoarer. Målet har varit att ta fram produkter och ett sortiment som gör att det finns något för alla och det blir enkelt för exempelvis föreningen att sälja produkterna. När man väljer produkter att sälja kan man bestämma sin försäljningsstrategi och marknadsföra sitt försäljningsinitiativ. Man kan använda sociala medier, mailutskick eller annonsering för att nå ut till så många potentiella kunder som möjligt och väcka ett intresse för just er försäljningsomgång av Ravellis produkter.

Förutom webbportalen och ett brett sortiment erbjuder vi stöd och rådgivning under hela försäljningsprocessen. Man kan kontakta oss enkelt via telefon eller e-post för att få hjälp och råd om hur man kan maximera försäljningen och samla in så mycket pengar som möjligt.

Föreningsförsäljning

Att finansiera en förening kan vara en utmanande uppgift, men föreningsförsäljning är ett fantastiskt sätt att samla in pengar för att finansiera olika delar i föreningsverksamheten. Genom att sälja produkter som tilltalar föreningsmedlemmarna och deras nätverk kan föreningen generera inkomster och stärka banden inom gruppen.

En enkel och smidig metod

En förening bygger ofta på ett ideellt engagemang från medlemmar och deras anhöriga. Så för att finansiera aktiviteter, tävlingar och andra evenemang behöver man lyckas med föreningsförsäljning. Det finns en rad olika metoder men en som är känd för att vara enkel och smidig är att samarbeta med ett företag som oss. Vi är en onlinetjänst som erbjuder ett brett utbud av produkter för just föreningsförsäljning. Genom att samarbeta med oss får föreningen tillgång till vår försäljningsplattform och produkter, vilket gör det möjligt att enkelt och smidigt att tjäna pengar.

Vi har tagit fram ett unikt sortiment och erbjuder allt från funktionskläder till hushållsartiklar, presentartiklar och mycket mer. Föreningen kan själv välja vilka produkter som passar deras medlemmar och marknadsföra försäljningen på ett sätt som passar deras behov. Genom föreningsförsäljning kan föreningen ta kontroll över sin egen ekonomi och finansiera verksamheten på ett sätt som passar deras behov. Det ger också medlemmarna en chans att samarbeta för att uppnå gemensamma mål och stärker banden inom gruppen.

Ett unikt utbud för föreningsförsäljning

Genom åren har olika idrottsrörelser gett oss oerhört mycket så när vi startade Ravelli var målet att ge tillbaka till föreningslivet. Vi tog fram ett varumärke och sortiment som endast går att köpa via försäljningen som sker via exempelvis föreningar. Därför går det inte att hitta produkterna i fysiska butiker eller på stora e-handelsplattformar. All förtjänst av föreningsförsäljningen går tillbaka till ungdomarna och kan användas för att åka på cuper, tävlingar och träningsläger. Vi tror att en lyckad föreningsförsäljning kan ge alla ungdomar och föreningar en chans samt rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi vill helt enkelt bidra till att drömmar och mål uppnås.

Varför ska man som förening välja Ravelli?

• Genom att använda Ravelli.se för att sälja produkter kan föreningen enkelt och bekvämt skapa en webbshopp och registrera varje order och försäljning. Detta gör det enklare för både föreningen och kunderna att genomföra köpen, eftersom allt görs online.

• Vi erbjuder ett unikt utbud som bidrar till konkreta och lyckade försäljningsresultat för er som förening.

• Samt att vi erbjuder support och hjälp för föreningen om behovet skulle uppstå, inklusive hjälp med att sätta upp butiken, hantera beställningar och hantera returer. Detta kan göra det enklare för föreningen att hantera försäljningen och öka kundnöjdheten.

 

Föreningsförsäljning är ett fantastiskt sätt för föreningar att samla in pengar för att finansiera sin verksamhet. Genom att samarbeta med en organisation som oss på Ravelli eller att sälja produkter på egen hand, kan föreningen ta kontroll över sin ekonomi och göra verksamheten ännu mer meningsfull och rolig för alla medlemmar.