Tjäna pengar till klassen

ALLTID FRI FRAKT!
Hos RAVELLI får alla vara med och sälja, både den lilla klassen och den stora föreningen.
Fri frakt på alla gemensamma beställningar!

Letar ni efter ett smidigt sätt att tjäna pengar till klassen? Vi hjälper skolklasser att komma igång med sin klassförsäljning och börja samla klasspengar för att komma iväg på sin efterlängtade skolresa. Viktigt att alla får följa med – det hjälper vi er med. Snittförtjänsten för en försäljning är drygt 10.000 kr.

Skolklasser har genom tiderna tjänat bra med pengar genom oss. Sedan 2014 har vi delat ut 65 miljoner i förtjänst till er som säljer våra produkter.

Skicka in en intresseanmälan och börja tjäna pengar till klassen direkt!

Ni förbinder er inte att börja sälja, men vi skickar hem ett paket med varuprover så att ni kan starta när ni vill.

Ju fortare ni kommer igång, desto snabbare når ni ert mål att tjäna pengar till klassen!

Tänk på att du som administratör måste vara minst 18 år.


Läs om hur ni kan tjäna pengar till föreningen

Behöver du hjälp eller har du några frågor?Tack

Tack för din förfrågan, vi återkommer så fort vi kan.

Tjäna pengar till klassen och samla klasspengar till er klassresa

På Ravelli hjälper vi er att samla in klasspengar på ett smidigt och effektivt sätt.
Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att börja tjäna pengar till klassen.
Barnen är framtiden och Ravelli ser till att alla får vara med. Tack vare en stor förtjänst av försäljningen går tillbaka till alla lag/föreningar och klasser som säljer.

Kollektionen består av funktionella, snygga kvalitets produkter allt från underkläder, strumpor, träningskläder samt hemtextil.

Vi finns i Småland närmare bestämt mitt i ”Gnosjöandans” hemtrakter.

Alltid med Ravelli

  • Färdigsorterad leverans per säljare (från 70 sålda paket)
  • Personliga webbshopar för alla säljare.
  • Minst 5 kr extra för alla paket vid 150 paket sålda.
  • Fri frakt vid 200 paket.
  • Personlig säljsupport.
  • Inga risker eller säljkrav.
  • 1 års garanti.
1

Registrera er klass

Kontaktpersonen registrerar klassen på ravelli.se. Kontaktpersonen uppger sin e-postadress och telefonnummer. Och om hela föreningen skall registrera sig, behövs även föreningens organisationsnummer. Viktigt att säljperioden anges. Vi rekommenderar 3-5 veckors försäljning.

2

Provpaket anländer

Provpaket med kataloger och eventuellt visningsprover anländer till kontaktpersonen som i sin tur fördelar försäljningsmaterialet till sina säljare. Kontaktpersonen skickar även registreringslänken (som kontaktpersonen hittar i lagets säljportal) så att säljarna kan registrera sig i sin egna säljportal. I säljarens säljportal finns säljarens webbshopslänk som säljaren delar med alla de känner.

3

Klassförsäljning startar

Släkt, vänner, bekanta och arbetskamrater kontaktas. Kataloger placeras på lämpliga ställen såsom arbetsplatser, skolor eller fritidsanläggningar. OBS! Jätteviktigt att säljaren delar länken till sin unika webbshop till alla de känner. Använd sociala medier, e-mail, SMS. Tänk på att dina kunder kan betala via Klarna och få leverans hem via närmaste servicepoint. Du som säljare behöver inte göra någonting, bara se till att dina kunder handlar ur din webbshop. Ravelli sköter allt från betalning via Klarna och direktleverans från vårt lager till kundens närmaste servicepoint.

Tjäna pengar till klassen - Frågor & Svar

När ni registrerat er klass, antingen här på sidan eller genom kontakta oss 0370-82600, kan ni komma igång inom några dagar. Ni behöver utse en kontaktperson (måste vara minst 18 år).

Nej här finns det obegränsade möjligheter att tjäna pengar till er klass.

Du registrerar dig och din klass här på vår hemsida eller ta kontakt med oss på Ravelli via info@ravelli.se eller 0370-82600.

Ja det kan man. Multiplicera antal paket gånger förtjänsten/paket, som är antingen 60 kr/55 kr/28 kr. Allt handlar om vilken produkt du säljer ur vårt sortiment.

Exempel:
10 paket gånger 28 (100 kr/paket) = 280 kr är er förtjänst.
10 paket gånger 55 (200 kr/paket) =550 kr är er förtjänst.
10 paket gånger 60 (250 kr/paket) = 600 kr är er förtjänst.

Vi rekommenderar att klassen säljer under 3-5 veckor men det går att förlänga sin säljomgång vid behov.

Vi som har lyckats

Villa Lidköping BK har sålt Ravelli under 6 års tid och har sålt total 9200 paket och tjänat drygt 600 000 kronor.

Villa Lidköping BK
Jonas Jonasson

Skövde har sålt Ravellis produkter i 2 år och sålt 3800 paket och tjänat drygt 390 000 kronor.

Skövde KIK
Stefan

Hossmo BK har sålt Ravellis produkter i 3 år och sålt 6300 paket och tjänat drygt 400 000 kronor.

Hossmo BK
Hanna Wansland

Madesjö IF har totalt sålt 1850 paket och tjänat drygt 110 000 kronor.

Madesjö IF
Caroline Sundin

Hermansby IF har sålt våra produkter i 4 år och har sålt 5900 paket och tjänat 390 000 kronor. De är en så kallad "helkund" då de även har ett avtal med Enenda som är leverantör av deras sportkläder.

Hermansby IF
Andreas Averyby

Slätta SK har sålt 5100 paket på 2 år och fick efter första säljomgångens fina försäljning ett besök av bröderna Ravelli.

Slätta SK
Sara Wermelin

Påbörja er klassförsäljning och tjäna pengar till klassen


Börja vid målet

Innan ni börjar med klassförsäljningen, prata ihop er om vad era klasspengar ska leda till. Fantisera om hur kul det ska bli när drömmen uppfylls. Vilken resa planerar ni med klassen och vad vill ni göra för pengarna ni har tjänat in till klassen? Räkna sen förnuftigt på vad det kommer att kosta. Med motivation och verktyg är det lätt att komma vidare och börja tjäna pengar till klassen. Om alla hjälps åt kommer det att gå riktigt bra. Här kan du läsa om tips för att lyckas!

Så här mycket tjänar vi

Varje paket kostar 200 kronor och ni tjänar 55 kronor per paket.

Hur många vill hjälpa till?
Antal paket per person

Välj en kontaktperson

Via Ravelli är det enkelt och smidigt att tjäna pengar till klassen.
Ni börjar med att utse en kontaktperson, som som är minst 18 år. Kontaktpersonen registrerar sig på ravelli.se med alla uppgifter, följ anvisningarna. Kontaktpersonen sköter sedan kontakten med Ravelli ser till att alla säljarna får sin inloggning/registrerar sig. Och slutligen lägger den gemensamma ordern till Ravelli.

Registrera klassen

Kontaktpersonen registrerar klassen på ravelli.se. Kontaktpersonen uppger sin e-post och telefonnummer.

1
2

Efter registrering

Ravelli skickar ett e-mail med bekräftelse till kontaktpersonen att registreringen är mottagen. Efter att Ravelli har godkänt registreringen skickas det ytterligare ett e-mail, med inloggningsuppgifter (lösenord/användarnamn) till kontaktpersonens administrationssida. Registreringslänken till säljarna kommer också att finnas i e-mailet.

Inloggning webb

Kontaktpersonen skickar ut registreringslänken till alla som skall sälja i klassen. Säljaren går in via länken och registrerar sig, därefter får säljaren ett e-mail med alla sina uppgifter (lösenord/användarnamn).

Därefter kan säljaren lägga in sina beställningar på 2 olika sätt: 1, skriv in allt manuellt på ditt beställningsformulär 2, Alla säljare har även en egen unik webbshop, som de hittar i sin webb portal när de har loggat in.

3
4

Försäljningsmaterial anländer

Kataloger,  eventuella visningsprover anländer till kontaktpersonen, som i sin tur fördelar försäljningsmaterialet till sina säljare.

Försäljning startar

Besök bokas, telefon och sociala medier används. Släkt, vänner, bekanta och arbetskamrater besöks. Informera om att alla paket kostar mellan 100 – 250 kr och mallen 28- 60 kr går till er som säljer. Kataloger placeras på lämpliga ställen såsom arbetsplatser, skolor, fritidsanläggningar. Och tänk på att dela din unika webb shop med alla som du känner. Där kan alla i hela Sverige lägga order och även få leverans direkt hem till närmsta servicepoint. Hjälp kunden att välja rätt storlek med hjälp av storleksguiden som finns i katalogen eller på hemsidan.

5
6

Försäljning pågår / order skrivs

Försäljningen pågår ca 3-5 veckor. Alla säljarna lägger in order i sin web portal och i sin webb shop kontinuerligt. Då ser administratören hur mycket ni har sålt och kan på så sätt se till att alla i laget eller klassen är med och säljer.

Order läggs på webb portalen

Några dagar innan säljomgången är över, påminner kontaktpersonen säljarna via e-mail, telefon eller personligt möte att de skyndsamt överför sina order från det manuella beställningsformuläret eller registrera sina order till sin egna webbportal. Kontaktpersonen får även ett påminnelse e-mail från Ravelli att det 1 vecka kvar av säljomgången.

Kontaktpersonen avslutar säljomgången, när alla säljarna har sålt färdigt, genom att trycka på den gröna rektangulära knappen i webbportalen; ”Avsluta säljomgång”.

7
8

Leverans av produkter från Ravelli lager

Ravelli levererar de beställda varorna fördelade/sorterade per säljare från 70 sålda paket. Vid försäljning av 200 paket är frakten alltid gratis. Leverans sker ca. 10 dagar från order läggning. Fraktkostnaderna nedan gäller per frakttillfälle och är priser exkl. moms. Fraktkostnaden beror på vart i landet leveransen sker.

ANTAL PAKET KOSTNAD
1-29 paket 65 kr
30-59 paket 150 kr
60-149 paket 350 kr
150 – 200 paket 550 kr

 

Beställda produkter och faktura anländer

Beställda produkter samt faktura anländer till kontaktpersonen eller till den leveransadress som bestäms. Paketen sorteras per säljare från 70 paket.

9
10

Leverans till slutkund

Alla säljare delar ut paketen till sina kunder och tar betalt, mallen 100 – 250 kr/paket.

Betalning av fakturan

Varje paket kostar mallen 100 till 250 kr/paket. Ravelli skickar en faktura på beloppet minus provisionen (ex 200 kr paket = 145kr på fakturan) och ni behåller alltid mellanskillnaden 55 kr/paket. Betalningstid på fakturan är 20 dagar. Tänk på att kontaktpersonen kan skriva ut ett Excel ark på sin säljarsida, där alla säljare, antal paket och hur mycket varje säljare skall betala till kontaktpersonen finns.

11
12

NI ÄR I MÅL!

Nu har ni nått i era mål – ni har samlat in era klasspengar, klassresan är betald och ni är på väg! Det uppsatta målet är nått och ni är på väg tillsammans mot den minnesvärda upplevelsen som ni har längtat efter.

En enkel och effektiv lösning för att tjäna pengar till klassen

Att tjäna pengar till klassen kan vara en rolig och givande uppgift. Det kan hjälpa till att finansiera klassresor, nytt material eller utrustning till klassrummet. Oavsett vilka mål ni sätter upp kan vi på Ravelli hjälpa er att uppnå dessa på ett enkelt och smidigt sätt.

Det finns flera alternativ på hur man kan tjäna pengar till klassen. Så varför ska man välja oss?

Ett samarbete med oss på Ravelli ger er tillgång en kollektion av produkter som är enkla att sälja, ni får en bra förtjänst på försäljningen och vi erbjuder en grym support. Vi är en onlinetjänst som valt att erbjuda ett brett utbud av produkter till försäljning för att hjälpa skolklasser och organisationer att samla in pengar. Så genom att samarbeta med oss på Ravelli får klassen tillgång till en egen försäljningsplattform och vårt unika utbud av produkter. När ni registrerar er för en kommande säljperiod får varje säljare tillgång till er egen webbportal. Där registrerar ni varje order och kan enkelt få en överblick på hur progressionen i försäljningen ser ut. När säljomgången är klar får ni leverans från vårt lager och kan dela ut produkterna till lyckliga köpare och på så sätt tjänar ni pengar till er klass.

Hur kan man tjäna pengar till klassen?

För att använda Ravelli.se och tjäna pengar till klassen behöver man först registrera sig på deras webbplats. Därefter kan man välja vilka produkter som passar klassens målgrupp och börja sälja. Vi har allt från funktionskläder till hushållsartiklar, presentartiklar och mycket mer. När man väljer produkter att sälja kan man bestämma sin försäljningsstrategi och marknadsföra sitt försäljningsinitiativ. Man kan använda sociala medier, mailutskick eller annonsering för att nå ut till så många potentiella kunder som möjligt.

Vi erbjuder också stöd och rådgivning under försäljningsprocessen. Man kan enkelt kontakta oss via telefon eller e-post för att få hjälp och råd om hur man kan maximera försäljningen och samla in så mycket pengar som möjligt. Genom att använda Ravelli.se som försäljningsplattform kan man ge klassen en möjlighet att samla in pengar på ett enkelt och effektivt sätt. Detta kan hjälpa klassen att finansiera aktiviteter, resor eller annat som klassen behöver för att göra skolåret mer meningsfullt.

 

Tjäna pengar till klassen snabbt

Att tjäna pengar snabbt kan vara en utmaning men inte omöjligt. Det är ett lagarbete och bygger på ett engagemang från alla som deltar i försäljningen. Oavsett vilken metod ni väljer att använda för att samla in pengar till klassen är det viktigt att involvera elever, föräldrar och lärare i planeringen och genomförandet av aktiviteten. Det kan också vara bra att sätta upp realistiska mål och ha en tydlig plan för hur pengarna kommer att användas.

Vi ger er verktygen för att lyckas och vi tror att vårt utvalda sortiment och upplägget med en egen webbshop gör det smidigt och enkelt för er klass att tjäna pengar. Eftersom Ravelli.se är en etablerad plattform för försäljning av produkter kan klassen nå ut till en stor och bred publik av potentiella kunder. Detta kan öka möjligheten att tjäna pengar till klassen.

I slutändan är det viktigt att hitta en metod som fungerar för din klass och som är rolig för alla att delta i. Genom att engagera hela klassen och tänka utanför boxen kan ni öka era chanser att nå era mål och tjäna pengar snabbt till klassen.

Klasspengar

Klasspengar är ett fantastiskt sätt för skolklasser att samla in pengar för att finansiera roliga och meningsfulla aktiviteter. Oavsett om det handlar om att planera en klassresa till London eller att finansiera ett besök till äventyrslandet eller djurparken, kan klasspengar hjälpa till att göra dessa mål möjliga.

Det finns många olika sätt att samla eller tjäna in klasspengar. En populär metod för att samla in klasspengar är att samarbeta med en professionell organisation som oss på Ravelli.se. Vi är en onlinetjänst som erbjuder ett brett utbud av produkter till försäljning för att hjälpa skolklasser och organisationer att samla in pengar. Genom att samarbeta med oss får klassen tillgång till vår försäljningsplattform samt vårt utbud av produkter och därmed en möjlighet att tjäna pengar på ett enkelt och effektivt sätt.

En möjlighet att finansiera aktiviteter

Genom att tjäna in och använda klasspengar kan klassen ta kontroll över sin egen ekonomi och på så sätt finansiera de aktiviteter som klassen själva vill göra. Det är också en bra möjlighet för eleverna att lära sig om pengahantering och affärsmetoder. För att kunna hitta på roliga aktiviteter behöver man först tjäna in tillräckligt med klasspengar som kan användas och betala för aktiviteten man vill göra.

Så klasspengar är en fantastisk möjlighet för skolklasser att samla in pengar för att finansiera aktiviteter som klassen själv vill ha. Genom att samarbeta med en organisation som oss på Ravelli.se kan klassen ta kontroll över sin egen ekonomi och göra skolåret ännu roligare och mer meningsfullt.

Vad har ni för mål med era klasspengar?

Vad man har för mål med sina klasspengar skiljer sig från klass till klass. Några vill ut och resa, andra vill åka till en nöjespark medan andra kanske vill köpa klasströjor. Oavsett vad ni vill göra för era klasspengar börjar resan med att tjäna in pengarna och då är vår metod ett smart och enkelt alternativ.

Men för att lyckas finns det några tips vi vill dela med oss av:

• Att ha mål med klasspengarna är viktigt av flera anledningar. För det första kan det hjälpa till att hålla fokus och motivation uppe under insamlingen och försäljningsomgången. Om eleverna har ett tydligt mål att arbeta mot kan det ge dem en känsla av syfte och en känsla av att deras ansträngningar verkligen gör skillnad.

• För det andra kan ett mål hjälpa till att göra insamlingsprocessen mer strukturerad och effektiv. Om eleverna vet vad de vill uppnå med pengarna kan de rikta sina insatser mot att nå det målet, vilket kan leda till en snabbare insamling och ett mer givande resultat.

• För det tredje kan ha mål med klasspengarna bidra till att öka engagemanget och samarbetet inom klassen. Genom att gemensamt sätta upp mål och arbeta mot dem kan eleverna lära sig att samarbeta, ta ansvar och ta initiativ. Det kan också skapa en känsla av samhörighet och stolthet över vad de har åstadkommit tillsammans.

Det är också viktigt att ha realistiska mål som är anpassade till klassens förutsättningar och behov. Att sätta upp för höga eller orealistiska mål kan leda till frustration och besvikelse, medan för låga mål kan göra att eleverna tappar motivationen. Vi erbjuder rådgivning och stöttning genom hela försäljningen, så tveka inte på att höra av er till oss med frågor och funderingar.

Vi vill börja tjäna pengar till klassen – och nå vårt mål
Behöver du hjälp eller har du några frågor? Kontakta oss gärna på: