Värderingar / Ansvar

Ravelli skall förknippas med GLÄDJE – GEMENSKAP – TILLSAMMANS i alla lägen. Ravelli vill värna om, investera i barnen som är vår framtid och vår största resurs. Barnen resa genom livet skall bli en minnesrik oförglömlig positiv färd. Minnen barnen i sin tur kan återberätta till deras barn. Vi på Ravelli kan ge barnen verktygen, möjligheten att få uppleva den fantastiska resan, från att var barn till att bli vuxen.


Behöver du hjälp eller har du några frågor?

Alla får vara med

Citat bröderna Thomas o Andreas Ravelli; ”Alla skall få vara med och få samma chans” – Vi på Ravelli vill hjälpa alla barn så att de får samma chans att åka på skolresa, cuper, träningsläger. Det är därför bröderna Ravelli har startat företaget. Istället för att butiker kan tjäna pengar, får barnen möjlighet att tjäna pengar på att sälja Ravelli kollektionen och därmed få ihop pengar för att göra något oförglömligt tillsammans. Ravelli är en pålitlig samarbetspartner som tillsammans med föreningar, oavsett idrott och skolklasser i Sverige ser till att dryga ut plånboken.

Gnosjöandan + Ravelli = Sant

Ravelli är beläget i hjärtat av Småland, närmare bestämt i Gnosjöregionen. Det förpliktigar med en stor portion ”Gnosjöanda”. Vi försöker hela tiden se hur vi kan fördjupa samarbetet med företagen i regionen. Ravelli samarbetar redan nu med ett antal småländska företag som hjälper, stöttar och ser till att Ravelli kollektion håller en hög kvalitet.

Devisen att våra kunder skall få ”Mycket för pengarna” är extremt viktig och hittills har vi lyckats att uppfylla deras önskemål.

Leverantörens ansvar

Ravelli tillverkar kollektionen i Turkiet, Kina, Pakistan, Bangladesh och tillverkarna är medlemmar i BSCI (Business Social Compliance Initiative). Detta medlemskap bygger på FN:s konventioner om mänskliga/barnens rättigheter D.v.s. avseende förbud mot barnarbete, tvångsarbete och diskriminering, hälsa säkerhet grundläggande miljö- och ledningssystem. Våra samarbetspartners besöker fabrikerna flera gånger om året och vi har en mycket nära kontakt med producenterna.