Vår idé - hjälpa klasser och lag att tjäna pengar

Ravelli målsättning är att alla ungdomar/barn skall få samma chans och förutsättningar. Och vi på Ravelli ser till att det blir möjligt.

Genom att sälja Ravellis handdukar, bäddset, svensktillverkade kuddar, täcken och mycket annat kan ungdomarna tjäna pengar och därmed få möjlighet att åka på skolresa, cuper, träningsläger.

Drömmarna är många och Ravelli ser till att de uppfylls.

Här kan du läsa om hur det går till.


Behöver du hjälp eller har du några frågor? Läs om hur ni kan tjäna pengar till föreningen

HONUNG OCH CHILI

Tvillingarna Ravelli. Uppvuxna med idrott. Båda med en lyckosam karriär i bagaget och med namn som klingar välbekant hos de flesta svenskar. Lika som bär. Prata med den ene och du vet inte om du i själva verket pratar med den andre. Radarpar är bara förnamnet.

Ravelli ett namn som öppnar dörrar

Varumärket Ravelli är skapat för att ungdomar skall få chansen att samla pengar till en klassresa eller cup genom att sälja våra underkläder. Och att du som kund får mycket för pengarna. Istället för att butikerna tjänar pengar låter vi barnen få tillgång till varumärket Ravelli och tjäna pengar till klassen eller klubbkassan.

Ravelli kollektion bestående av bland annat funktionskläder, väskor, ryggsäck och svensktillverkade skärp. Sortimentet är brett, det skall finnas någonting för alla, är viktigt för oss. Ravelli ett namn som öppnar dörrar.