Vår idé

Ravelli målsättning är att alla ungdomar/barn skall få samma chans och förutsättningar. Och vi på Ravelli ser till att det blir möjligt. Genom att sälja Ravelli kollektionen får ungdomarna möjligheten att åka på skolresa, cuper, träningsläger eller göra det som de tillsammans har bestämt. Drömmarna är många och Ravelli ser till att de uppfylls. Och ditt köp hjälper dem på vägen till deras drömmars mål. Här kan du läsa om hur det går till.


tjäna pengar till laget med ravelli

HONUNG OCH CHILI

Tvillingarna Ravelli. Uppvuxna med idrott. Båda med en lyckosam karriär i bagaget och med namn som klingar välbekant hos de flesta svenskar. Lika som bär. Prata med den ene och du vet inte om du i själva verket pratar med den andre. Radarpar är bara förnamnet.Så möter de Verner Hemmingsen. En man med intressant förflutet som stuntman, filmproducent i Hollywood, eventmanager, företagare, alltingsmakare. En dansk smålänning, obekant med alla begrepp
vi andra kalla hinder.

Ravelli ett namn som öppnar dörrar

Varumärket Ravelli är skapat för att ungdomar skall få chansen att sälja en kvalitets kollektion som är lättsåld. Och att du som kund får mycket för pengarna. Istället för att butikerna tjänar pengar låter vi ungdomen få tillgång till varumärket Ravelli och tjäna pengar till klubb- eller klasskassan.

Ravelli kollektion bestående av funktionella och snygga produkter med en bred kollektion, där devisen ”Ravelli kollektion finns det någonting för alla” är måttstocken. Ravelli ett namn som öppnar dörrar.