Beställ ett gratis varuprov

KAMPANJ FRI FRAKT HELA MARS!
Vi förlänger kampanjen med en hel månad! Anmäl intresse redan idag och få fri frakt oavsett när ni säljer under året! Gäller hela mars ut!

Fyll i formuläret, så skickar vi dig ett varuprov, där du kan känna, klämma och se den höga kvaliteten på våra produkter. Du får dessutom en produktkatalog som du kan titta i.


Läs om hur ni kan tjäna pengar till föreningen

Beställ gratis varuprov

Jag godkänner avtalsvillkoren med Ravelli AB. Jag samtycker även till att Ravelli AB sparar mina personuppgifter för internt bruk. Dessa sparas och används i enighet med vår integritetspolicy. Jag godkänner även att Ravelli AB kontaktar mig via e-post och telefon.

Tack

Tack för din förfrågan, vi återkommer så fort vi kan.

Infopaket

Infopaketet består av några produkter ur vårt sortiment och en produktkatalog där du ser hela kollektionen. Vi har ett brett utbud bestående av strumpor, underkläder, t-shirts, träningskläder, barnkläder och hemtextil – bl.a.. kuddar och täcken från Värnamo Sängkläder och fina skärp från Gnosjö Skärpfabrik. Det viktigaste för oss är att det är hög kvalitet på kollektionen, samt att det finns någonting för alla att erbjuda – gammal som ung!