Tjäna Pengar till Föreningen med Ravelli – Ett Varumärke Skapat för Idrottsrörelsen

På Ravelli är vi stolta över vårt arv och vårt engagemang för att stötta ungdomsidrott och skolklasser. Vårt varumärke är skapat med idrottsrörelsen i åtanke, och vårt mål är att ge unga människor möjligheten att tjäna pengar till sina föreningar, lag och skolklasser.

Unikt Sortiment – Endast tillgängligt genom föreningar och skolklasser

Hos Ravelli hittar ni funktionella och snygga produkter till vettiga priser. Vår kollektion är unik och går endast att köpa via skolklasser, föreningar eller lag. Inget av vårt sortiment finns till försäljning i butiker. Genom att erbjuda våra produkter via dessa kanaler, ser vi till att all förtjänst går tillbaka till ungdomarna. Detta innebär att de kan finansiera viktiga aktiviteter som skolresor, cuper och träningsläger.

Stöd för Ungdomsverksamhet

Vi vet att ungdomsverksamhet kostar pengar. Därför har vi valt att undvika fancy butiker och istället låta ungdomarna själva sälja våra produkter. På så sätt får de möjlighet att tjäna pengar till sina klubb- eller klasskassor, samtidigt som de lär sig värdefulla färdigheter i försäljning och entreprenörskap.

Funktionella och Snygga Produkter med ett Namn som Öppnar Dörrar

Våra produkter är inte bara funktionella och snygga – de bär också ett namn som öppnar dörrar. Ravelli är ett namn som är känt och respekterat inom idrottsvärlden, och när ni säljer våra produkter, får ni dra nytta av denna positiva association. Det blir lättare att få stöd från familj, vänner och lokala företag när de vet att de stöttar en välkänd och pålitlig aktör.

Läs Mer och Kom Igång Idag!

Vill ni veta mer om hur ni kan tjäna pengar till klassen, tjäna pengar till laget eller tjäna pengar till föreningen? Besök vår hemsida och läs mer om våra produkter och hur försäljningsprocessen fungerar. Tillsammans kan vi göra skillnad för ungdomsidrotten och ge fler unga chansen att delta i viktiga aktiviteter och evenemang.

Kontakt
Har ni frågor eller vill komma igång direkt? Tveka inte att kontakta oss. Vårt dedikerade team är här för att hjälpa er varje steg på vägen. Tillsammans kan vi skapa fantastiska möjligheter för våra ungdomar.

Ravelli – Ett varumärke skapat för idrottsrörelsen, med ungdomarna i fokus.