Så kan din förening tjäna pengar med Ravelli: En steg-för-steg-guide

Att finansiera en förening kan vara en utmanande uppgift, men tack vare moderna digitala plattformar och samarbetsmöjligheter som erbjuds av företag som Ravelli, kan föreningar skapa en pålitlig inkomstkälla. Ravelli erbjuder ett enkelt och effektivt sätt för föreningar att samla in pengar genom försäljning av deras unika och exklusiva sortiment. Här är en steg-för-steg-guide för hur din förening kan använda Ravelli för att tjäna pengar:

 

Steg 1: Registrera er förening på Ravelli’s plattform

Besök Ravelli’s webbplats och registrera din förening. Genom att registrera er ger ni er förening tillgång till deras försäljningsplattform och produkter. Detta öppnar upp möjligheten att börja sälja deras unika sortiment som inte finns tillgängligt i vanliga butiker eller onlineplattformar.

Steg 2: Välj produkter som passar er målgrupp

När ni har registrerat er får ni tillgång till Ravelli’s sortiment av produkter. Välj noggrant ut de produkter som bäst passar er förenings medlemmar och deras nätverk. Ravelli erbjuder allt från funktionskläder till hushållsartiklar och presenter, vilket ger er en stor variation att välja bland.

Steg 3: Skapa er förenings egna webbshop

Ravelli erbjuder en plattform där ni kan skapa er egen personliga webbshop för försäljningen. Genom att skapa er egen plattform kan ni marknadsföra produkterna till era medlemmar och deras bekantskapskrets på ett mer personligt sätt.

Steg 4: Utveckla er försäljningsstrategi

Bestäm hur ni vill marknadsföra era produkter. Använd er av sociala medier, e-postutskick eller samarbeta med andra föreningar/organisationer för att nå ut till så många potentiella kunder som möjligt. Ju bredare er marknadsföring är, desto större chans har ni att nå era försäljningsmål.

Steg 5: Sälj och maximera försäljningen

När er webbshop är igång är det dags att börja sälja. Uppmuntra medlemmarna i er förening att marknadsföra försäljningen till sina familjer, vänner och bekanta. Erbjud stöd och uppmuntran för att öka försäljningsengagemanget.

Steg 6: Få stöd och rådgivning från Ravelli

Ravelli erbjuder stöd och rådgivning under hela försäljningsprocessen. Kontakta dem via telefon eller e-post om ni behöver hjälp med att maximera försäljningen eller om ni har några frågor längs vägen.

Steg 7: Använd intäkterna för föreningens ändamål

När försäljningen är genomförd och intäkterna har samlats in kan dessa användas för att finansiera föreningens aktiviteter, tävlingar eller köpa utrustning som behövs.

 

Ravelli erbjuder en fantastisk möjlighet för föreningar att tjäna pengar på ett enkelt och effektivt sätt. Genom att samarbeta med Ravelli kan din förening skapa en pålitlig inkomstkälla som kan användas för att stödja och utveckla föreningsverksamheten på ett meningsfullt sätt.