Varför ska man sälja Ravelli?

tjäna pengar med ravelli

Ravelli har gång på gång visat sig väldigt lönsamt för föreninga, klasser och lag.

Varför ska man sälja Ravelli?

Att tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen behöver inte vara svårt eller komplicerat. Ravelli har gång på gång visat sig vara väldigt lönsamt för föreningar, klasser och lag. Varje år hjälper Ravelli grupper runt hela landet att tjäna pengar till sina olika mål genom att erbjuda ett enkelt system fyllt med produkter av hög kvalité. Ravelli erbjuder även bland de högsta provisionerna inom branschen.

Ravelli följer med i utvecklingen – Varje klass, lag eller förening och individ får en helt egen webbshop som utnyttjas för att sälja och tjänar pengar online. Ravelli såg att fler och fler företag flyttar sin försäljning till webbshoppar. Vi insåg att detta kommer vara en viktig del i framtidens försäljning och valde därför att snabbt lansera vårt egna webbshop system. Webbshopparna gör att era kunder kan handla från er direkt på nätet istället för att beställa från en fysisk katalog. Ett tips är att dela länken till er webbshop på olika sociala medier för att få så stor spridning som möjligt. 

Det går minst lika bra att sälja med vanliga fysisk katalog men de som kombinerar både katalog och webbshop är oftast de grupper som lyckas allra bäst och tjänar mest pengar.

Ravelli har ett överlägset sortiment – När du säljer Ravelli finns det massor av olika produkter som dina kunderna kan välja mellan. Detta gör att det alltid finns någon produkt som din kund skulle ha nytta av. Några exempel på Ravellis sortiment är: Underkläder, träningskläder, täcken, kuddar, bäddset, strumpor och nu har Ravelli även lanserat (länk) Ravelli Miljö som är en serie av miljövänliga städmedel. 

Ravellis breda sortiment är bra eftersom man som säljare inte behöver låsa sig vid en och samma produkt. Om man provar sälja en produkt som kanske inte går så bra kan du enkelt byta till något annat som funkar bättre.

Ravelli producerar nöjda kunder – När en kund köper produkter av dig från Ravelli kan du vara säker på att hen kommer bli nöjd. Ravelli lägger stort fokus på kvalité i sina produkter och även stor vikt i kundvård. När du säljer Ravelli erbjuds kunden alltid 30 dagars bytesrätt. Fel storlek, produkt eller kanske fel färg? Slutkunden har alltid 30 dagar på sig att byta produkt ifall något inte skulle stämma. Kunden har även rätt att ångra sitt köp. De kan alltså få en full återbetalning om de skulle ångra sig inom 14 dagar. 

Även om Ravelli har produkter av hög kvalité händer det ibland att någon enstaka produkt går sönder. Då kan kund reklamera produkten och få en ersättningsprodukt för att försäkra att kunden alltid blir nöjd.

Ett pris, flera produkter – Ravelli vill göra sälj processen så enkel som möjligt för säljarna. Därför har Ravelli satt ett pris på alla produkter. Varje paket kostar 200 kr och det är samma pris oavsett vilken produkt du säljer. På så sätt kan säljarna lägga fokus på att lära sig produkterna istället för att sitta och lära in massa olika priser. 

När ni säljer Ravelli kan ni även vara säkra på att ni får bra ersättning. Ni får 55 kr per paket som säljs. Detta är mer än vad de flesta andra företag inom denna sektor erbjuder. Ravelli erbjuder en hög ersättning för att vi vill se fler grupper uppnå sina mål.

Starkt varumärke – När ni ska tjäna pengar till klassen, laget eller er förening är ersättningen ni får väldigt viktig men det är även väldigt viktigt att ha en produkt som är lätt att sälja. För vad gör ersättningen om man har en produkt man inte lyckas sälja? 

Ravellis produkter är därför perfekta att sälja. Ni får hög ersättning för att sälja dem samtidigt som produkterna är enkla att sälja. Ravelli är ett starkt varumärke som är förknippat med kvalité vilket gör att ni får en enkel försäljningsperiod.

Fler frågor? – Vi hoppas att ni funnit den information ni söker efter och att ni lärt er något nytt om Ravelli. Om ni är redo att starta er försäljning och uppnå era mål klickar ni här: Tjäna pengar till klassen