Tuffa tester för Ravellis kläder

Värnamo 370 Crossfit testar kläder från Ravelli

Det var blött, det var kallt, det var träning hela dagen. Men oj, så roligt de hade, crossfit-gänget som testade Ravellikläder. Och betygen för kläderna blev gott.
– Fem av fem möjliga, säger den dyblöta och glada crossfittaren Sandra Källberg direkt efter testet.

Ravellis funktionella idrottskläder passar för de flesta idrotter. Det är en viktig utgångspunkt när kläderna tas fram. Men teori är en sak och praktik en annan. Hur funkar de i praktiken?
För att få ett ordentligt svar på den frågan,  bjöd Ravelli in ett gäng från Värnamo 370 Crossfit för en dag i rörelseglädjens och funktionsklädernas tecken.

Värnamo 370 crossfit testar Ravelli kläder
Gänget från Värnamo 370 Crossfit hamnade rejält i plurret under testningen av Ravellis funktionskläder.

Testdagen filmades och fotograferades ordentligt. Bilder och filmer från dagen kommer att dyka upp i katalogen och på hemsidan i en snar framtid.

Det känns  som att Ravelli höjer ambitionen ett snäpp, med en sådan här testdag?
– Ja, det är klart att man vill att kläderna ska testas ordentligt av utövare själva. Crossfit kräver ju bra och uthålliga kläder, säger Thomas Ravelli, som var lite avundsjuk på deltagarna i testpanelen.
– När jag ser dem springa här blir jag sugen själv. Jag gillar ju att träna och detta är övningar som passar mig. Men det får bli till nästa gång!

Filmar när Crossfittare testar Ravellikläder
Filmaren Erik Pütsep från Adventure production fick snygga bilder under testdagen.

Joakim Bladh är en av Värnamo 370 Crossfits ledare. Han jobbar även vid räddningstjänsten i Gislaved, där han har byggt en hinderbana. En utmärkt miljö för att ge funktionskläder en ordentlig omgång.
– Det är väldigt roligt det här, säger Joakim Bladh om att vara testperson och modell för Ravelli.

Hur känns kläderna?
– Mycket sköna faktiskt.
Kläder som ingått i testningen är linnen, t-shirts, kortbyxor, tights, kalsonger, strumpor, sport-BH.
– Och de här sköna filtarna, säger Jacob Hagerberg där han står insvept i en mjuk pläd för att hålla värmen i en paus mellan passen.

Fullt ös i hinderbanan, med Andreas och Thomas som peppar crossfitarna.

– Det var kul. Ett annorlunda och livat koncept, säger fotografen Daniel Ahlgren som varit med och fotograferat under hela dagen.
Daniel jobbar mycket med reklamfotografering. Den här dagen jobbar han ihop med filmaren Erik Pütsep.
– Det är alltid kul att jobba med kunder där det finns energi och äkta engagemang och glädje, säger filmaren Erik Pütsep om dagen.
– Dessutom är Ravelli ett företag som jobbar med att förverkliga barns drömmar, det gör att det blir ännu roligare, säger Erik.

Crossfittare testar kläder från Ravelli
Test- och filmgänget samlat; främre raden; Andreas Ravelli, Elin Hyltestrand, Jakob Hagerberg, Daniel Ahlgren, Tobias Frid, Erik Pütsep. Övre raden: Thomas Ravelli, Cilla Aronson, Joakim Bladh, Sandra Källberg.

Crossfit-gänget höll på från tidig morgon till eftermiddagen med intensiva pass. De sprang, kröp, hoppade över och under hinder, de löpte i gyttjepölar och kämpade sig fram i iskallt vatten upp till hakan.
– Det här var jätteroligt säger crossfittaren Sandra Källberg, direkt efter kallbadet, med ett sprudlande leende över hela ansiktet.
Sandra är en känd profil i sin hemstad Värnamo, där man har kunnat följa hennes hälsoresa med crossfitens hjälp i hennes kanaler på sociala medier. Nu har hon via sin idrott även blivit fotomodell och  klädtestare.

Hur känns kläderna nu, efter denna långa testdag?
– Jättesköna. De får betyget fem, av fem möjliga säger Sandra innan hon springer in till en väntande, välförtjänt, varm dusch.Om

av thomas / Administrator on Oct 30, 2017

icon

Ladda ner vår katalog

Kolla in våra produkter

icon

Registrera dig

Registrera ditt lag/skolklass och börja sälja direkt!

icon

Intresseanmälan

Vi kontaktar dig och berättar mer