Ravelli vässar sortimentet

Vill du tjäna pengar till klassen, eller till laget/föreningen? Då ska du kolla in Ravellis nya katalog.
Till inlägg om katalog Ravelli strävar efter att skapa ett brett utbud av produkter i sortimentet, så det ska finnas något för alla. Föräldrar, kompisar, mormor och farfar, alla ska känna att det finns något för dem att beställa. Det gör Ravellis paket lättare att sälja och det skapar större möjligheter för klassen/laget att tjäna pengar.
Den stora nyheten i årets katalog är köksprodukter från det kända varumärket Gastromax. Det är högklassiga produkter som svenska kocklandslaget också rekommenderar!
En annan nyhet är riktigt bra underställ i funktionsmaterial, som transporterar bort fukten och värmer kroppen. Kanon för träningsrundorna lite längre fram på säsongen när höstkylan smyger sig på.
Ta gärna och ladda ner katalogen och utforska sortimentet själv. Där hittar du allt från strumpor och kalsonger till sängkläder och köksprodukter. Det är hög kvalitet rakt igenom. Allt är noga utvalt med målsättningen att skapa bra förutsättningar för laget/klassen att tjäna pengar och nöjda kunder som gärna återkommer.Om

av thomas / Administrator on Jul 18, 2016

icon

Ladda ner vår katalog

Kolla in våra produkter

icon

Registrera dig

Registrera ditt lag/skolklass och börja sälja direkt!

icon

Intresseanmälan

Vi kontaktar dig och berättar mer