Vi hjälper säljarna att sälja

Har ni bestämt er för att sälja Ravellis produkter i höst? Då kan vi hjälpa er med marknadsföringen, så ökar ni förutsättningarna för att lyckas.

Ravelli lägger ner mycket energi på digital marknadsföring nu. Det ger resultat. Nu har vi en idé hur vi ska hjälpa de skolklasser och idrottsföreningar som ska ut och sälja Ravelli i höst.

Filmer är jättebra. De får ofta bra spridning på Facebook och Instagram. Om ert lag eller er skolklass spelar in en kort film, där ni kör en hejaramsa eller slogan, eller vad ni vill, så ska vi på Ravelli lägga upp den filmen på FB och Insta och se till att den får en jättebra spridning i er hemkommun. Vi sponsrar dessa filmer med extra pengar för att få en optimal spridning i just er kommun.

Det kommer att ge er en extra skjuts när ni säljer, för många människor kommer redan på förhand att veta om att ni är på gång med en säljomgång.

Gör så här:

  • Spela in en kort film (max en minut). Det går bra att filma med en vanlig mobilkamera.
  • Filmen ska innehålla en hejaramsa, en slogan eller något annat skojigt upptåg av ert lag eller skolklass..
  • Mejla filmen till: info@ravelli.se

För att ge er lite inspiration skickar vi med en film från Waggeryds IK. Vi var och filmade deras P04-lag under en träning. Där körde de sin hejaramsa. Den filmen har blivit viral och har idag fått mer än 400 000 visningar på FB och Insta.Om

av thomas / Administrator on Sep 28, 2016

icon

Ladda ner vår katalog

Kolla in våra produkter

icon

Registrera dig

Registrera ditt lag/skolklass och börja sälja direkt!

icon

Intresseanmälan

Vi kontaktar dig och berättar mer