Svenska varor säljer bäst

Produkter som är tillverkade i Sverige är det som säljer bäst i Ravellis sortiment. Kuddar och täcken från Värnamo Sängkläder toppar försäljningslistan. Nu utökar Ravelli sin katalog med ytterligare svensktillverkade produkter; köksredskap från Gastromax.

Oavsett om det gäller funktionsunderställ som är tillverkade i asien eller svensktillverkade köksredskap så är det alltid kvalitet som är vägledande när Ravelli väljer ut produkter.
– Produkten ska vara bra, den ska hålla, vi ska kunna stå för grejerna vi säljer, säjer Thomas Ravelli om sortimentet.
–  Vi får mycket kommentarer och många som tycker att det är bra kvalitet på grejerna. Så det tycker jag att vi har lyckats med.


Till inlägg om katalog 2
En nyhet i Ravellis sortiment är köksredskap. Det är produkter med det välkända varumärket Gastromax. Precis som Ravelli är ett småländskt företag är också företaget som tillverkar Gastromax det. Fabriken ligger i samma lilla by som Ravelli har sitt kontor, Kulltorp (i Gnosjö kommun). Värnamo Sängkläder har sin fabrik bara två mil därifrån, i Värnamo.
Mycket mer närproducerat än så går inte att få. Så Ravellis katalog är idag både global och lokal, kan man säga. När det gäller kläder och andra tekoprodukter är det svårt att hitta svenska tillverkare idag, så i den delen av sortimentet behöver man gå internationellt. Men fortfarande tillverkas det riktigt bra konsumentprodukter i Sverige.


Och Ravellis hjärta klappar lite extra för det svensktillverkade.
– Det är jättekul att vi får så bra respons på de svenska produkterna, säger Andreas Ravelli.
– Det gynnar bygden. Det tycker vi är viktigt.


Ravellis sortiment är uppbyggt särskilt med tanke på att det ska vara lätt att sälja för de ungdomar som ska möta kunderna. Produkterna säljs via skolklasser och föreningar som vill tjäna pengar till klassresor, träningsläger och annat. Det är viktigt att hanteringen är enkel och produkterna lätta att sälja.
– Det ska finnas något för alla i vårt sortiment, säger Andreas Ravelli.
– Kompisar, föräldrar, morfar och farmor, alla ska kunna hitta något de behöver.Om

av thomas / Administrator on Aug 02, 2016

icon

Ladda ner vår katalog

Kolla in våra produkter

icon

Registrera dig

Registrera ditt lag/skolklass och börja sälja direkt!

icon

Intresseanmälan

Vi kontaktar dig och berättar mer