RAVELLI – NY WEB SHOP!

 

Föreningen, laget, säljarens egna webbshop gör det ännu lättare att sälja så att ni når era drömmars mål!

Webbshoppen gör försäljningen ännu smidigare och kommer att ge er merförsäljning.
Vill gärna sprida informationen om din unika webbshop, då det har givit lag/klasser som utnyttjat webbshoppen en ökad försäljning med mer än +35 %.

Därför, sprid din unika webbshop på dina sociala medier. Då blir det mycket enklare för släktingar, vänner och bekanta att lägga order.

Det finns 2 möjligheter att beställa på webbshopen. Antingen med leverans via DHL, med direktleverans, för en fraktkostnad på 79 kr och betalning via Klarna. Eller via den ”normala, vanliga” stora leveransen med alla andra paket, utan några extra kostnader. Kunden betalar som vanligt när de får sina paket.
Du hittar länken på lagets/klassens eller säljarens egna säljportal.

Du som säljare ser hur beställningarna trillar in på din sida. Ni får givetvis er bonus per paket precis som vanligt. Supersmidigt!

Ni jobbar självklart fortfarande på samma sätt med kataloger/beställningslistor och säljer exakt såsom förut. Se till att dela länken med din webbshop till alla som du känner. Perfekt för kompisar, släkt och vänner. Kontaktpersonen och säljaren ser naturligtvis hur försäljningen går, vilka säljare som har registrerat sig. Hur många paket som har sålts totalt/säljare, via webbshoppen och får en exakt bild hur det går för lagets/klassens försäljning.

 

Intresserad av att starta en säljomgång? Klicka dig vidare på länken nedan och skicka in en säljförfrågan.

https://www.ravelli.se/registrera/

 

 

Vid frågor ring 0370 – 826 00

 

Nu kör vi..

Hälsningar, Team RavelliOm

av ravellli / Administrator on Sep 28, 2017

icon

Ladda ner vår katalog

Kolla in våra produkter

icon

Registrera dig

Registrera ditt lag/skolklass och börja sälja direkt!

icon

Intresseanmälan

Vi kontaktar dig och berättar mer