Nytt föreningsrekord och 225.000 kronor till Fanna BK!

– Ett enda mål fungerade bättre än flera små. Alla gick in helhjärtat för att nå sitt personliga mål. Klubben slog rekord och sålde totalt 3.441 paket!

Glädjen är inte att ta fel på när Patrik och Pernilla i Fanna BK berättar om framgången med Ravelli. Den legendariska enköpingsklubben, som började som kvartersgäng för mer än 50 år sen, har fått ännu ett positivt  minne i bagaget.

Rätt från början

– Vi började i rätt ände, säger Patrik. Supportpersonerna för alla lag samlades för en information av Andreas Ravelli. Vi kunde ställa frågor och fick en positiv bild av både företaget och produkterna, som förmedlades vidare till de säljande lagen.

– Det stora utbudet var också till stor hjälp, säger Pernilla. Det fanns produkter för alla. Mamma, pappa, mormor, morfar – alla kunde hitta intressanta grejor att köpa, och samtidigt gynna vår klubb.

Perfekt upplägg

– Lite oroliga var vi förstås när hela lasset kom. Men allt var mycket välorganiserat. Ravelli hade märkt upp vad varje lag skulle ha, och utdelningen till lagmedlemmar gick på några minuter.

På frågan om varför klubben valde just Ravelli svarar båda samstämmigt:

– Ett starkt och positivt varumärke.

– Brett sortiment av bra grejor, som inte går att köpa i butik.

– Bra förtjänst, med 30 procents provision.

Spännande bonus

Den extra bonusen – att få besök av tvillingarna Ravelli – klarade Fanna med bred marginal. Enligt avtal besöker Tomas och Andreas klubben redan efter 2.000 sålda paket.

– Till oss kommer de på Fotbollens Dag den 20 augusti. Det ser vi mycket fram emot. Vi får själva bestämma agendan.

– Och att vi kommer igen med en ny säljomgång nästa år är förstås självklart.

 Om

av ravellli / Administrator on Jun 26, 2017

icon

Ladda ner vår katalog

Kolla in våra produkter

icon

Registrera dig

Registrera ditt lag/skolklass och börja sälja direkt!

icon

Intresseanmälan

Vi kontaktar dig och berättar mer