RAVELLI – NY WEB SHOP!

 

Föreningen, laget, säljarens egna webbshop gör det ännu lättare att sälja så att ni når era drömmars mål!

Webbshoppen gör försäljningen ännu smidigare och kommer att ge er merförsäljning. Du hittar länken på lagets/klassens och säljarens egna säljportal där du kan dela webbshoppen på dina sociala medier/e-mail. Kunderna kan sedan gå in på webbshoppen själva och lägga sina beställningar. Du som säljare ser hur beställningarna trillar in på din sida. Kunden betalar för varan via Klarna och kan själv bestämma om de vill ha leverans direkt till hemmet eller med den ”normala” leveransen. Ni får givetvis er bonus per paket precis som vanligt. Supersmidigt!

Ni jobbar självklart fortfarande på samma sätt med kataloger/beställningslistor och säljer exakt såsom förut.

Se till att dela länken med din webbshop till alla som du känner. Perfekt för kompisar, släkt och vänner som inte är bosatta där du bor.

Kontaktpersonen och säljaren ser naturligtvis hur försäljningen går, vilka säljare som har registrerat sig. Hur många paket som har sålts totalt/säljare, via webbshopen och får en exakt bild hur det går för lagets/klassens försäljning.

Intresserad av att starta en säljomgång? Klicka dig vidare på länken nedan och skicka in en säljförfrågan https://www.ravelli.se/registrera/

 

 

Vid frågor ring 0370 – 826 00

 

Nu kör vi..

Hälsningar, Team RavelliAbout the Author

By ravellli / Administrator on Sep 28, 2017

icon

Download vores katalog

Se vores produkter

icon

Registrere

Tilmeld dit hold / skoleklasse og begynde at sælge med det samme!

icon

Interesseblanket

Vi vil kontakte dig og fortælle dig mere